Creste numarul amenzilor de la o zi la alta. Peste 350 de sanctiuni date, la Timisoara si in judet, celor care sfideaza regulile impuse in pandemie

TIMISOARA. Si-au lasat banii pentru cadouri de Valentine’s day la politie. Sute de oameni sanctionati pentru nerespectarea regulilor impuse pe timpul pandemiei.

CITESTE SI: Mastile duble sau ajustate ofera o protectie sporita contra COVID-19 

361 de politisti au verificat luni 87 de firme, au urcat in 86 de mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni in tot judetul.

In urma controalelor, oamenii legii au dat 352 de amenzi, cu o valoare totala de 73.700 de lei. 314 dintre sanctiuni au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie obligatorie, in timp ce alte 37 le-au incasat cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator.

Verificarile politistilor in tot judetul vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.