Sofer roman de TIR, erou in Germania. Cum a oprit un BMW ce venea pe contrasens cu soferita lesinata la volan

Un sofer de TIR a devenit erou in Germania dupa ce a reusit, printr-o prezenta de spirit si o indemanare fabuloasa, sa opreasca o masina care circula pe contrasens cu soferita lesinata la volan.

CITESTE SI: Vremea schimba prioritatile pe santierul Centurii Sud Timisoara. Se lucreaza la podurile si podetele de pe traseu. Foto 

Ceilalti soferi aflati in trafic au crezut initial ca a fost vorba de un accident si au sunat la numarul de urgenta.

Sositi la fata locului, politistii au descoperit ca soferul roman al unui TIR a reusit sa salveze viata unei soferite aflata la volanul unui BMW, relateaza site-ul postului de televiziune regional Westdeutscher Rundfunk, citat de Libertatea.

Intamplarea, demna de un film, a avut loc luni dimineata langa Neuss-Uedesheim. Conducatorul auto roman a vazut BMW-ul ce venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei, si pe soferita prabusita in scaun. Atunci, soferul TIR-ului a facut o manevra prin care a oprit masina prinzand-o intre balustrada si autotrenul lui.

Impreuna cu un alt participant la trafic, romanul i-a acordat femeii primul ajutor.

Soferita, in varsta de 57 de ani, a fost preluata apoi de o ambulanta si dusa la spital.

„O fapta eroica!”, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei germane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.