Ripensia Timisoara a contabilizat un nou succes amical. De aceasta data a invins Hunedoara

TIMISOARA. Dupa un cantonament centralizat la Buzias, divizionara sceunda Ripensia si-a reluat antrenamentele acasa. Astazi, la Baza 2, trupa timisoareana a intalnit CS Hunedoara, o echipa din Liga 3 Seria 9, care nu a impresionat in turul campionatului. Ripi s-a impus cu 4-2.

Victoria echipei banatene a fost conturata inca din prima repriza, deoarece pana la pauza elevii lui Cosmin Petruescu au inscris toate golurile. De fapt reusitele au venit din piciorul lui Alexandru Neagu. Experimentatul jucator al echipei timisoarene a inscris in urma a doua cornere si cu largul concurs al portarului advers, dintr-o lovitura libera si dintr-o faza prelungita de atac.

In partea sceunda, cu alta echipa pe teren, Ripensia nu a mai atat d eofensiva, dimpotriva a demonstrat ca mai are probleme de rezolvat in aparare. Iacob si Zamfir au redus din handicap, dar problema invingatoarei nu s-a pus, meciul terminandu-se cu scorul de 4-2. In probe, la echipa banateana se afla si fundasul Marius Patru, cu junioratul facut la FCSB, care in ultimul timp a jucat in esaloanele inferioare din Anglia.

Ripensia, prima repriza: Dobre – A. Macritchii, Tieranu, Lalic, Fridrich, V. Macritchii, Calin, Vasluian, Neagu, Piftor, Popovici.
Ripensia a doua repriza: Miklos – Maric, Bain, V. Macritchii, Gladun – Coulibaly, Stoi, Tudorache, Golda, Ene, Sokovic. Au mai intrat: Patru si Sturzu.

Echipa timisoareana are un bilant amical cu 6 victorii si cate un egal si o infrangere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.