Sofer mort in masina zdrobita, dupa ce s-a izbit de doi copaci si s-a dat peste cap, pe soseaua Timisoara – Arad

Accident mortal, marti dupa amiaza, la iesire din Arad catre Timisoara.

CITESTE SI: Salariile la stat, prea mari pentru cei care freaca menta, prea mici pentru profesionisti. Dominic Fritz: City managerul are 17.000 de lei brut. In cazul celor care lucreaza cu mine e aproape voluntariat 

Totul s-a intamplat in apropierea localitatii Sagu. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Omul s-a speriat, a facut o manevra brusca in speranta ca va redresa masina pentru a reveni pe banda lui, insa a parasit soseaua si s-a izbit violent de 2 copaci de pe marginea drumului. Autoturismul s-a dat peste cap si in cele din urma s-a oprit pe camp cu rotile in sus.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politie. A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru ca soferul sa fie scos dintre fiare.

Medicii au incercat sa il resusciteze pe barbatul de 60 de ani, insa n-au mai reusit sa-l readuca in simtiri.

Un barbat de 60 de ani, din Sagu, in timp ce conducea un autoturism pe DN 69, dinspre Arad spre Sagu, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens, a revenit pe banda sa de deplasare, dupa care a parasit partea carosabil pe partea dreapta. A intrat apoi in coliziune cu doi copaci si s-a rasturnat. Barbatul a ramas incarcerat, decesul acestuia fiind pronuntat dupa efectuarea manevrelor de resuscitare. Polițiștii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. audi, audi, audi