Prefera sa ia amenda decat sa poarte masca. Peste 400 de sanctiuni aplicate, intr-o singura zi, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Stiu ca Timisul este singurul judet ramas in scenariul rosu, dar tot refuza sa poarte masca de protectie.

CITESTE SI: Cum putem afla ce vaccin anti COVID primim, Pfizer, Moderna sau AstraZeneca? Medicul Valeriu Gheorghita: Poti sa anulezi programarea si sa te muti la un alt centru de imunizare 

264 de politisti au facut controale duminica in tot judetul pentru a vedea daca timisenii respecta regulile impuse in pandemie. Oamenii legii au verificat 113 firme, au urcat in 89 de mijloace de transport si au legitimat peste 2500 de oameni.

In urma actiunilor din teren, au fost aplicate nu mai putin de 419 amenzi, cu o valoare totala de 134.250 de lei.

348 dintre sactiuni au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, in timp ce alte 34 le-au incasat cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator noaptea.

Va reamintim, politistii au demarat inca din acest weekend si o campanie prin care incearca sa ii convinga pe timiseni sa poarte masca de protectie si sa respecte regulile impuse in pandemie. In cadrul actiunii au fost impartite si masti celor intalniti pe strazi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Imbecilitatea este la ea acasa in Timis.
    Restul e poveste.

  2. La ce te referi ?! Detaliază !