Perchezitii de amploare in vestul tarii. Contrabandisti capturati de politisti. Foto si video

Operatiune de proportii in vestul tarii. Mascatii de la trupele speciale de interventie si ofiterii de la Investigatii Criminale au descins la locuintele contrabandistilor de tigari.

CITESTE SI: Recidivist capturat dupa ce a dat lovitura intr-o casa de langa Timisoara. A fost prins de un jandarm aflat in timpul liber 

Politistii au scotocit 19 locuinte din Arad, Pecica si Felnac. In casele traficantilor, oamenii legii au gasit peste 2400 de cartuse de tigari netimbrate, ce valoreaza aproape 300.000 de lei.

In urma activitatilor au fost descoperite si indisponibilizate 480.537 de fire de tigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabanda, prejudiciul in cauza fiind estimat la 288.000 de lei„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

 

16 oameni au fost dusi la audieri la sediul Politiei Pecica, 11 dintre ei fiind retinuti pentru 24 de ore. Acestia din urma vor fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

La descinderi au participat pe langa politistii din Pecica si Arad si cei de la Biroul de Investigatii Criminale Sectia 1 de Politie Urbana Vlaicu, Sectiile 1 și 2 de Politie Rurala Arad, Politia Orasului Nadlac, Serviciul pentru Actiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad.
Activitatile au beneficiat de suportul specializat al Directiei de Operatiuni Speciale.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.