Recidivist capturat dupa ce a dat lovitura intr-o casa de langa Timisoara. A fost prins de un jandarm aflat in timpul liber

TIMISOARA. Un barbat care numai ce iesise din inchisoare va ajunge, din nou, in spatele gratiilor, dupa ce a dat atacul la o casa de langa Timisoara. Hotul a fost capturat de un jandarm la scurt timp dupa savarsirea faptei.

CITESTE SI: Tot creste rata de infectare cu COVID la Timisoara. Avem 3 morti, cele mai multe cazuri noi de coronavirus din tara, in ultimele ore, si 7 focare active 

Totul s-a intamplat vineri seara, la Giarmata. Individul in varsta de 28 de ani s-a plimbat toata ziua prin comuna sub pretextul ca si-ar cauta de lucru cu ziua, si a intrat astfel in mai multe gospodarii. Si-a ales tinta si seara a actionat.

A intrat neobservat in casa unui barbat, i-a luat acestuia portofelul din haina asezata pe cuier si a iesit rapid. A fost insa zarit de proprietar, care a iesit din locuinta sa il ia la intrebari, dar hotul deja disparuse. Pagubitul i-a cerut ajutor vecinului sau, un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, caruia i-a descris suspectul si i-a dat si detalii legate de modul in care acesta era imbracat.

Desi in timpul sau liber acasa, jandarmul a plecat imediat in cautarea hotului, mai intai pe strazile din apropiere, insa nu l-a gasit. A decis sa arunce o privire si intr-o zona dezafectata din apropierea Giarmatei, unde a dat peste infractorul care isi ‘admira’ prada – 750 de lei. Individul nu mai avea insa si portofelul asupra sa, deoarece tocmai il aruncase.

Jandarmul l-a imobilizat si l-a predat pe faptas politistilor, care vor continua cercetarile.

Barbatul capturat este recidivist si iesise din inchisoare luna trecuta.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.