CFR Timisoara, victorie in primul meci oficial din 2021. Un prim pas si spre optimile Cupei Romaniei. Foto

TIMISOARA. CFR Timisoara si-a confirmat statutul de favorita si in primul meci din turneul de la Arad, impotriva Soimilor Simand.

CITESTE SI: Crima la Timisoara. Tanar injunghiat cu cutitul in plina strada. Foto si video 

CFR-ul a inceput ca din pusca meciul cu Simandul. Robert Matei, proaspat intors de la lotul national, a deschis scorul pentru timisoreni, pentru ca antrenorul jucator Valentin Ilas sa puncteze si el pentru 2-0. Pana la pauza timisorenii au mai punctat de alte doua ori, prin Varlan si Iseini, pentru ca Mircea Ardelean sa semneze primul gol al Soimilor si sa stabileasca si scorul pauzei, 4-1.

Tot CFR a inceput mai bine si partea a doua a jocului si a facut 5-1 cu reusita mezinului lotului, Eugen Toader. Aradenii au mai punctat si ei o data prin Jurj, pentru ca Robert varlan sa inchida tabela cu reusita de 6-2.

In cel de-al doilea meci al zilei, Metropolitan Isalnita a trecut cu 8-3 de West Deva.

Iata si programul meciurilor CFR-ului in urmatoarele doua zile.

Sambata, 6 februarie 2021, ora 13
CFR Timisoara – Metropolitan Isalnita

Duminica, 7 februarie 2021, ora 12.30
West Deva – CFR Timisoara

Va reamintim, turneul de la Arad conteaza si ca etapa in Cupa Romaniei. In functie de rezultate, primele 3 echipe din fiecare grupa se califica in respectiva faza a competitie knock-out.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.