CFR Timisoara reia partidele oficiale din liga secunda de futsal. Formatia de la Gara Mare vrea si o calificare in Cupa

TIMISOARA. CFR Timisoara joaca in acest final de saptamana al patrulea turneu de sala din acest sezon, unul care conteaza si pentru Cupa Romaniei.

Fotbalistii timisoreni deschid turneul de la Arad cu meciul impotriva ‘gazdelor’ de la Soimii Simand. Alb-visiniii au reusit scorul de pana acum al seriei cu Simandul, 13-1 in etapa a doua a campionatului. Timisorenii au trecut apoi cu 9-2 de aradeni in turneul de la Santamaria Orlea si cu 9-1 in cel de la Isalnita.

Inaintea intrecerii de la Arad, CFR-ul este prima in Seria Vest cu 27 de puncte din tot atatea posibile, 80 de goluri date si doar 14 primite. Timisorenii ii vor avea la dispozitie si pe Robert Matei si Valentin Ilas, cei care au fost convocati pentru meciurile primei selectionate cu Serbia si Macedonia de Nord.

Iata programul complet al turneului de la Arad.

Vineri, 5 februarie 2021, ora 17
Soimii Simand – CFR Timisoara

Sambata, 6 februarie 2021, ora 13
CFR Timisoara – Metropolitan Isalnita

Duminica, 7 februarie 2021, ora 12.30
West Deva – CFR Timisoara

Partidele de la Arad conteaza si pentru Cupa Romaniei.

Se va juca fiecare cu fiecare, iar primele trei clasate din se califica in faza urmatoare a competitiei, alaturi de primele 3 din celelalte doua serii ale ligii secunde.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.