Regulile impuse in pandemie sfidate in continuare la Timisoara si in judet. Amenzi de aproape 90.000 de lei intr-o singura zi

TIMISOARA. Nu vor nici in ruptul capului sa se protejeze, nici pe ei, nici pe cei din jur. Sute de timiseni au fost amendati in ultimele 24 de ore.

CITESTE SI: Cuib de vagabonzi intr-un parc, in plin centru, la Timisoara. Foto 

Politistii au facut controale in tot judetul. Oamenii legii au verificat 102 firme, au urcat in 95 de mijloace de transport si au legitimat peste 2500 de persoane.

In urma verificarilor, 329 dintre timiseni au fost amendati, suma totala a sanctiunilor fiind de 89.000 de lei. 312 dintre acestea au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, in timp ce alte 17 au fost ‘incasate’ de cei care au plecat de acasa fara adeverinta de la angajator sau declaratie pe propria raspundere.

Operatiunile de acest gen ale politistilor vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.