Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retea de distributie si a programat mai multe interventii pentru zilele care urmeaza.

CITESTE SI: Cod Galben de polei in Timis. Zonele vizate 

Astfel, echipele companiei de apa vor merge la Poieni, Crivina de Sus, Pietroasa, Bethausen, Cladova, Leucusesti si Cutina. In aceste localitati se vor face lucrari de spalare si dezinfectare a retelelor de apa, in intervalul orar 9 – 14. Apa nu va fi oprita, in schimb presiunea la robinete va fi scazuta.

Mareti si miercuri, echipele Aquatim vor interveni la Ohaba Forgaci, Boldur si Vucova, tot pentru spalarea retelelor de distributie. Astfel, in intervalul orar 9-13, in fiecare dintre zile, in cele trei localitati presiunea apei la robinete va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Compania ii sfatuieste pe consumatori sa isi asigure o rezerva de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.