10 migranti mititei, inghesuiti intr-o masina, capturati de politisti in Timis

TIMISOARA. Un grup de migranti a fost prins de politistii de frontiera in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Noi reactii adverse, la peste 22.000 de vaccinuri administrate in Timis de la inceputul campaniei de imunizare. Probleme digestive si febra, printre cele 35 de efecte secundare raportate 

Oamenii legii au oprit un Seat, intre Cenei si Uivar, condusa de un barbat in varsta de 41 de ani, insotit de un altul, amandoi romani. Bancheta din spate a masinii era scoasa, iar in acel spatiu se aflau inghesuiti alti 10 indivizi.

Din primele verificari oamenii legii au aflat ca cei 10 vin din Afganistan, au intre 14 si 23 de ani, si isi doreau sa ajunga in tari din vestul Europei. Transfugii urmau sa plateasca soferului sume de peste 500 de euro pentru transport.

Politistii continua cercetarile pentru trecere frauduloasa a frontierei, fata de transfugi, si de trafic de migranti in cazul soferului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cam rasist titlul

  2. ce titlu horror. presa ieftina.