Ripensia Timisoara a intrat in cantonament. Divizionara secunda se afla la Buzias si va mai disputa cinci partide amicale

TIMISOARA. De duminica seara, divizionara secunda Ripensia se afla intr-un cantonament centralizat la Buzias.

CITESTE SI: Noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului, mult mai infectioasa, va tinde sa ii ia locul celei actuale. Redeschiderea scolilor trebuie facuta cu prudenta. Anuntul profesorului Razvan Chereches 

‘Ripi’ se va antrena in statiunea timiseana aproape doua saptamani, pana pe 5 februarie, iar antrenorul Cosmin Petruescu are sub comanda sa 24 de jucatori, dintre care unul si de la echipa sub 19 ani.

Portari: Stefan Dobre, Valentin Velcea, Robert Miklos
Fundasi: Andrei Macritchii, Marjan Maric, Darius Tieranu, Radu Rogac, Nenad Lalic, Madalin Sturzu, Cosmin Gladun, Harald Fridrich, Adrian Bain (Ripensia U19)
Mijlocasi: Gabriel Stoi, Valeriu Macritchii, Tudor Calin, Alexandru Neagu, Alexandru Popovici, Ion Vasluian, Mihai Ene, Vlad Tudorache, Alexandru Piftor
Atacanti: Nemanja Sokovic, Denis Golda, Cristian Padurariu

Timisorenii vor disputa si cinci meciuri amicale, iar pentru unul dintre ele inca se mai cauta adversar. Pana acum este vorba doar despre echipe de liga a doua si a treia.
27 ianuarie: Crisul Chisineu Cris (L3)
30 ianuarie: adversarul urmeaza a fi stabilit
2 februarie: Soimii Lipova (L3)
4 februarie: CSM Resita (L2)
5 februarie: Pandurii Targu Jiu (L2)

Ripensia a disputat deja doua partide amicale cu echipe timisene din Liga 3. A fost 5-1 cu Fortuna Becicherecu Mic si 8-1 cu Avantul Periam.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.