Masina politiei distrusa de o soferita care a izbit-o in plin, dupa o urmarire de 10 kilometri

Urmarire pe o sosea din vestul tarii, dupa ce o tanara a accelerat la vederea masinii Politiei.

CITESTE SI: Era beat si a accelerat pe camp pana cand masina a luat foc. Ipoteza politistilor legata de moartea misterioasa a unui barbat, gasit carbonizat in autoturism, langa Timisoara. Video 

Un echipaj al Politiei din Brad se afla in patrulare pe soseaua care leaga orasul de Hunedoara, in localitatea Criscior.

O soferita, la vederea oamenilor legii, a marit viteza, iar politistii au plecat in urmarirea ei, avand semnalele acustice si luminoase in functiune.

Dupa aproximativ 10 kilometri, in zona barajului Mihaileni, femeia a tras pe dreapta, dar aventura nu s-a terminat aici. Imediat ce politistii au coborat din masina lor sa o legitimeze, tanara a dat cu spatele si a izbit puternic autospeciala Politiei, dupa care a ramas pe loc.

Oamenii legii au luat-o la intrebari pe tanara si au aflat si de ce a incercat sa scape de ei… era beata.

Conducatoarea auto, o tanara in varsta de 20 ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat. In urma evenimentului rutier nu au existat victime. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.