Vicepresedintele Consiliului judetean Timis, infectat cu coronavirus. Alexandru Proteasa a intrat in carantina

TIMISOARA. Alexandru Proteasa, vicepresedintele PNL al Consiliului Judetean Timis este infectat cu coronavirus si a intrat in carantina pentru urmatoarele 14 zile.

CITESTE SI: Dupa o saptamana de vaccinare pentru populatie, primarul Dominic Fritz vrea sa stie cum se aloca dozele pentru Timisoara: Suntem gata, in cateva zile, sa punem la dispozitie toate cele 11 centre de vaccinare ce ne-au fost alocate, dar nu vrem sa fie spatii de muzeu 

Alexandru Proteasa a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Vicepresedintele CJ Timis a avut dureri de muschi si dureri de cap, iar aceste simptome l-au facut sa se testeze. Rezultatul a fost pozitiv, astfel ca vicele CJT a intrat in carantina la domiciliu.

Alexandru Proteasa urma sa se si vaccineze impotriva COVID-19, la inceputul saptamanii viitoare. El spune ca nu s-a intalni cu presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, si nici cu vicepresedintele Cristian Mos.

Astazi, am fost diagnosticat cu virusul Covid 19, ca urmare, voi fi in carantina la domiciliu in urmatoarele 14 zile.
Ieri, am avut cateva simptome specifice – dureri musculare, durere de cap -, asa ca dimineata am facut testul si am primit rezultatul in cursul zilei.
Sper sa nu am alte simptome si sa pot continua de acasa atat tratamentul, cat si o parte dintre sarcinile de la CJ Timis. Urma sa ma vaccinez marti, la spitalul din Lugoj, dar acest demers va fi amanat pana cand specialistii decid ca vaccinarea este oportuna. Cel mai dificil va fi sa stau departe de familie, de sotie si de micutul nostru.
L-am anuntat pe presedintele CJ Timis, Alin Nica, si pe colegul vicepresedinte Cristian Mos. Nu am interactionat fata in fata cu niciunul dintre ei in ultima vreme, preferand sa discutam la telefon cel mai des, pentru a ne proteja pe noi si pe cei dragi cu care venim in contact acasa.
Va doresc tuturor sanatate si cumpatare, in continuare. Virusul este parsiv si poate afecta pe oricine!„, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru Proteasa.

Va reamintim, si primarul Timisorei, Dominic Fritz, se afla in carantina, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.