Presiune scazuta la robinete, la inceput de saptamana, in doua localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale retelei de distributie, iar echipele companiei vor interveni in doua localitati din judet.

Luni, echipele companiei vor merge la Voiteg, unde intre orele 9 si 15 se va face spalarea si igienizarea retelei de distributie. Apa nu va oprita in localitate, insa presiunea la robinete va fi mai scazuta.

Marti, angajatii companiei vor face lucrari de mentenanta la statia de pompare Urseni. Interventia este programata intre orele 10 si 13 si nici in acest caz apa nu va fi oprita si nici presiunea acesteia nu va scadea.

La finalizarea acestor lucrari si reluarea procesului de pompare a apei in reteaua de distributie, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.