Cea mai mare suma stransa din amenzi in ultimele 3 zile la Timisoara si in judet. Peste 50 de oameni sanctionati in localitatile carantinate

TIMISOARA. Peste 130.000 de lei stransi de politisti din amenzile date in ultimele 24 de ore la Timisoara si in judet.

CITESTE SI: Vesti bune. A scazut rata de infectare cu COVID in localitatile de langa Timisoara aflate in carantina. 3 morti si 166 de noi cazuri de coronavirus in ultimele ore in Timis 

Oamenii legii au verificat 108 firme, au urcat in 110 mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni.

Politistii au impartit 326 de amenzi celor care nu respecta regulile pe perioada de pandemie, din care s-au strans 133.500 dfe lei, cea mai mare suma din ultimele 3 zile, doar luni cuantumul fiind mai mare.

253 dintre amenzi au fost date celor care nu au purtat masca de protectie.

Alte 72 de sanctiuni au fost aplicate celor care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator. 53 dintre acestea au fost date in localitatile aflate in carantina.

Controalele politistilor vor continua si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.