Femeie de 87 de ani si iubitul ei mai tanar cu 30 de ani, atacati in propria casa, la Timisoara. Cu ce au fugit talharii

TIMISOARA. 5 indivizi au fost capturati de politisti la nici 24 de ore dupa ce au jefuit un barbat si o femeie in cartierul Mehala din Timisoara.

CITESTE SI: Caravana de vaccinare impotriva COVID-19, in Timis. Locurile in care cadrele medicale vor merge sa administreze serul de imunizare oamenilor 

Totul s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri. Cei cinci au intrat intr-o casa de pe strada Vuk Karadjic din Timisoara, in care se aflau un barbat de 57 de ani si o femeie de 87. Indivizii l-au lovit pe barbat si i-au amenintat pe el si pe concubina acestuia cu un cutit. Au pus mana pe mai multe bijuterii pe care acestia le aveau in casa, au luat un telefon mobil si suma de 2000 de lei si s-au facut nevazuti.

Politistii au inceput cercetarile si au dat repede de cei cinci infractori. 4 dintre ei sunt din Timis si unul din judetul Mehedinti, au 19, 23, 29, 27 si 33 de ani. Cei cinci au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arestul Politiei.

Politistii au reusit sa recupereze si o parte a prejudiciului si continua cercetarile pentru a afla daca cei cinci au savarsit si alte infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. 4 din Timis (adica au deja 2 luni in banat) si unu numai ce a aterizat in banat, acest neam spurcat de olteni va popula TOATA romania, ADIO ROMANIA, traiasca BANIA, INCULTURA SI PROSTIA!!!!!!!! Asa va trebuie popor de prosti vorba lui petre tutea!

    • Adevarat👍

  2. N as crede ca cei 4 sunt tot olteni. Eu banuiesc ca sunt moldoveni,dupa modul de operare. Dar daca erau moldoveni,baba era violata. Poate si.au schimbat preferintele moldovenii.