Aproape 100 de amenzi date de politisti in localitatile carantinate. Peste 3500 de oameni verificati la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Vad ca se dau sute de amenzi zilnic, dar sfideaza in continuare regulile impuse pe perioada pandemiei.

CITESTE SI: 28 de reactii adverse la peste 15.500 de doze de vaccin administrate in Timis de la inceputul campaniei de imunizare 

In ultimele 24 de ore politistii au verificat 97 de firme, au urcat in 99 de mijloace de transport si au legitimat peste 3500 de oameni.

Oamenii legii au impartit 354 de amenzi, cu o valoare totala de 118.250 de lei. 244 dintre sanctiuni au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie obligatorie.

Alte 108 amenzi le-au primit cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator. 86 dintre aceste sanctiuni au fost impartite timisenilor din localitatile aflate in carantina.

Controalele vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.