Peste 100.000 de lei din amenzi date de politisti la Timisoara si in judet. Zeci de sanctiuni aplicate si in localitatile carantinate

TIMISOARA. Sute de politisti i-au ars la buzunare pe cei care nu vor in ruptul capului sa respecte regulile impuse pe perioada pandemiei.

CITESTE SI: Peste jumatate dintre profesori si alti angajati din invatamant, din Timis, vor sa se vaccineze anti COVID-19. Cei mai multi din orase 

Oamenii legii au verificat 93 de firme, au urcat in peste 90 de mijloace de transport si au legitimat peste 2500 de oameni.

Politistii au dat 288 de amenzi, care au ajuns la o valoare de 109.000. 218 sanctiuni au fost aplicate celor care nu vor sa poarte masca de protectie.

Alte 69 de amenzi au fost aplicate celor care au plecat de acasa fara declaratie pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator. Majoritatea acestor sanctiuni, 43, au fost date in localitatile aflate in carantina.

Controalele vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.