Accident grav pe cel mai circulat drum din Timis. Oameni raniti si circulatie blocata

TIMIS. Ciocnire violenta intre o dubita si un tir pe cel mai tranzitat drum din Timis.

CITESTE SI: Accident pe soseaua Timisoara – Moravita, trafic blocat 

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Cosava. Martorii au fost cei care au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Pompierilor, Ambulantei si Politiei. In cele doua autovehicule se aflau 5 oameni.

Soferul dubitei a fost ranit grav. El a fost scos de echipajul de descarcerare dintre fiarele masinii, preluat de ambulanta SMURD si dus la spitalul din Faget. Un alt pasager din dubita a fost de asemenea ranit si transportat la spital pentru ingrijiri.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a petrecut accidentul, din cauza caruia circulatia in zona a fost blocata zeci de minute.

Un alt accident a avut loc la Timisoara, pe Calea Torontalului. Trei masini, in care se aflau sase oameni, s-au ciocnit. Niciunul dintre acestia nu a fost grav ranit, insa o femeie gravida a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Foto: Info Trafic jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.