Peste 2500 de oameni controlati la Timisoara si in judet si sute de amenzi taiate de politisti. Cate sanctiuni s-au dat in localitatile carantinate

TIMISOARA. Politistii au impartit sute de amenzi in ultimele 24 de ore celor care refuza sa respecte regulile in timpul pandemiei.

CITESTE SI: Am depasit 30.000 de infectari cu COVID in Timisoara si in judet, de la inceputul pandemiei. Aproape 200 de noi cazuri si 3 decese 

Oamenii legii au verificat 45 de firme, au urcat in 86 de mijloace de transport si au legitimat peste 2500 de oameni.

Politistii au aplicat in total 339 de amenzi, cu o valoare de 117.000 de lei. 251 dintre acestea au fost date celor care nu au purtat masca de protectie.

Alte 86 de sanctiuni, in valoare de 57.000 de lei au fost date celor care au plecat de acasa fara declaratie pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator. 70 dintre amenzi le-au primit timisenii care locuiesc in comunele si satele aflate in carantina.

Politistii vor continua verificarile si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.