Se opreste apa in Timisoara si intr-o localitate din apropiere. Interventii ale Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de extindere si intretinere a retelei de furnizare a apei si lasa fara apa mai multi timisoreni, dar si o localitate din apropiere.

CITESTE SI: Peste 2500 de oameni controlati la Timisoara si in judet si sute de amenzi taiate de politisti. Cate sanctiuni s-au dat in localitatile carantinate 

Intreruperile sunt programate pentru miercuri, 20 ianuarie.

La Timisoara, apa va fi oprita intre orele 9 si 16 pe strazile Maria Dogaru, Szeged, Ioan Lucian Leustean, Alexandru Jebeleanu, Corneliu Ursu, Petru Bandu si la toti consumatorii industriali care au sediul in zona situata intre str. Grigore Alexandrescu si Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara de pe Calea Torontalului. Intreruperea este necesara in vederea efectuarii lucrarilor de conectare a unei conducte noi la conducta principala de pe Calea Torontalului.

Tot miercuri, insa intre orele 9 – 15, se va intrerupe furnizarea apei reci la Sag, pentru efectuarea lucrarilor de spalare a rezervorului de apa potabila.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.