Nu stau acasa si sfideaza carantina. Zeci de amenzi date de politisti in localitatile de langa Timisoara

TIMISOARA. Politistii au continuat controalele in judet, dar si in localitatile aflate in carantina inca in apropiere de Timisoara si au aplicat si aici amenzi.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID in Timisoara si in judet. 4 morti si peste 250 de noi imbolnaviri in ultimele ore. Avem 7 focare active de coronavirus in Timis 

In ultimele 24 de ore, in localitatile carantinate, oamenii legii au dat 24 de amenzi celor care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator. Amenzile au ajuns la o suma totala de 18.500 de lei. Alte 14 amenzi pe aceasta linie au fost date in alte localitati din judet.

In total, politistii au dat in ultimele 24 de ore 302 amenzi, cu o valoare de 87.000 de lei. Pe langa sanctiunile date celor care au plecat de acasa fara eclaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator, alte 264 au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie.

La actiunile de verificare au participat 261 de oameni ai legii, care au verificat 103 firme, au urcat in 125 de mijloace de transport si au legitimat peste 3000 de oameni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.