In plina pandemie, se reiau audientele la Consiliul Judetean Timis. Cand te poti intalni cu presedintele sau vicii

TIMISOARA. Timisenii care vor sa isi rezolve problemele la Consiliul Judetean Timis vor putea din nou sa le prezinte in fata conducerii judetului, din moment ce institutia a decis sa reia audientele fata in fata.

CITESTE SI: Cum se face programarea pentru etapa a II-a de vaccinare anti COVID. Vezi toate variantele 

Timisenii vor putea discuta fata in fata cu presedintele, vicepresedintii si secretarul Consiliului Judetean Timis, dupa un program care a fost deja stabilit, dar si cu respectarea regulilor impuse in pandemie. Timisenii vor avea nevoie de programare pentru a intra in audienta, iar aceasta trebuie facuta fie cu doua zile inainte, fie in saptamana premergatoare audientei.

„Cu grija, respectand cateva reguli clare, precum portul mastii, dezinfectarea mainilor si pastrarea distanței, ne putem revedea fața în fața cu timisenii care ne solicita sprijinul. Criza sanitara este inca la un nivel ingrijorator, dar ne aflam pe un platou care ne permite sa reluam interactiunea directa cu cetatenii. Suntem aici pentru ei si facem tot posibilul sa le rezolvam problemele. Interactiunea directa, la Consiliu, vizitele pe teren, in mijlocul oamenilor, sunt o prioritate pentru noi si le vom pune pe toate in practica, pe masura ce conditiile sanitare ne permit”, spune presedintele CJ Timis, Alin Nica.

Audientele vor avea loc la sediul Consiliului Judetean Timis, dupa urmatorul program:

Presedinte – Alin Adrian Nica: Joi, 08.00 – 12.00. Inscrierile se fac cu doua zile înainte de ziua desfasurarii audientei, la adresa [email protected].

Vicepresedinte – Alexandru Constantin Proteasa: Marti, 10.00 – 12.00 si 16.00 – 18.00. Persoanele interesate se pot inscrie in saptamana anterioara desfasurarii audienței, la adresa [email protected] sau tel: 0256.406.333.

Vicepresedinte – Cristian Alin Mos: Miercuri, 08.00 – 10.00 si 17.00 – 19.00. Inscrierile se fac la adresa [email protected].

Secretar – Ioan Danut Ardelean: Vineri, 09.00 – 11.00. Timisenii interesati se pot inscrie cu doua zile inainte de ziua desfasurarii audientei, la Registratura CJ, la adresa [email protected] sau la tel: 0256.406.324.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.