Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua operatiunile de intretinere ale retelei de furnizare a apei, iar echipele companiei vor interveni in mai multe localitati in aceasta saptamana.

CITESTE SI: 30 de migranti, fugiti din centrul de transfugi de la Timisoara, capturati pe autostrada, dupa ce s-au ascuns in 3 tiruri. Filmul operatiunii. Video 

Miercuri, joi si vineri, intre orele 09 – 13, se vor efectua spalari ale retelelor de apa la Jabar, Sinersig, Gavojdia, Lugojel si Jena. Apa nu va fi oprita in aceste localitati, insa presiunea apei va fi scazuta la robinete in intervalul orar anuntat.

Joi si vineri, tot intre orele 9 si 13, retele de furnizare a apei vor fi spalate si la Racovita, Hitias si Ficatar. Si in acest caz presiunea apeio la robinete va fi una scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.