Impact frontal pe soseaua Timisoara-Lugoj. Masini facute praf si oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit frontal pe soseaua Timisoara – Lugoj, iar in urma accidentului trei oameni au ajuns la spital.

CITESTE SI: Accident la iesire din Timisoara, pirueta pe sosea. Circulatie data peste cap 

Accidentul a avut loc in apropiere de localitatea Remetea Mare. Soferul unui autoturism care circula catre Timisoara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o alta masina care circula regulamentar.

In urma impactului, cei doi soferi, si o pasagera au fost raniti, preluati de ambulante si transportati la spital.

Un barbat de 72 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Izvin inspre Remetea Mare, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 43 de ani. In urma impactului cei doi soferi si o femeie de 70 de ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul de 72 de ani, au fost raniti si transportati la spital. Politistii efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit pentru vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

In urma accidentului s-au format cozi de masini pe ambele sensuri de circulatie.

UPDATE: A murit soferul de 72 de ani care a provocat accidentul de pe soseaua Timisoara – Lugoj. Foto 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.