Copilul de 7 ani disparut sambata, cautat si cu elicopterul. Sute de oameni implicati in gasirea micutului. Foto

Politisti, jandarmi, sute de voluntari, o masina dotata cu aparatura de termoviziune si acum si un elicopter al MAI. Toate aceste forte sunt implicate in cautarea copilasului de 7 ani disparut sambata in judetul Arad.

CITESTE SI: Conacul bantuit de langa Timisoara. Povestea de groaza dintre zidurile unei resedinte nobiliare, vestita candva pentru luxul si frumusetea ei, ce se pierde acum sub ochii nostri pentru totdeauna. FOTO 

Aparatul de zbor a ajuns duminica dupa pranz la Arad si a inceput deja sa survoleze zona in cautarea baiatului.

Autoritatile il cauta pe copil pe campurile din apropierea satului Vanatori, insa au extins cercetarile si la alte doua asezari aflate in apropiere.

Salvatorilor li s-au alaturat si localnici care au venit cu masini de teren sau ATV-uri pentru a acoperi cat mai bine zona.

Va reamintim, alarma a fost data de mama copilului. Micutul ar fi plecat sambata sa se joace impreuna cu alti copii la o stana de la marginea satului, fiind dusi acolo de un localnic. Cel mic s-ar fi indepartat de grup, iar de atunci nu se mai stie nimic de el.

Mama micutului de 7 ani a alertat autoritatile, iar de sambata seara acesta este cautat de sute de oameni.

UPDATE: Cautarile baietelului de 7 ani disparut sambata in judetul Arad au fost suspendate duminica seara. Operatiunile vor fi reluate luni dimineata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. UPDATE?