Dorian Popa si-a schimbat numele din buletin. Cum se cheama acum artistul

Fostul component al formatiei La La Band, Dorian Popa, a decis sa faca o schimbare la inceput de an, insa nu una de look sau stil muzical, ci una de nume.

CITESTE SI: S-au ‘dezlantuit’ de Sfantul Ion. Politistii au rupt amenzi de peste 100.000 de lei pentru cei care au sfidat regulile in pandemie de COVID, la Timisoara si in judet 

Solistul in varsta de 32 de ani si-a adaugat numelui pe care il avea si porecla, astfel ca de acum inainte numele din buletin va fi Popa Dorian-Hâtz.

Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (…) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela de Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, se arata intr-un anunt publicat în Monitorul Oficial.

Nu este singura vedeta care a decis sa isi schimbe numele la inceput de an, scrie libertatea.ro.

Fiul primarului de la sectorul 5, Cristian Popescu, a decis sa isi schimbe si el numele si sa adauge porecla ce l-a facut celebru pe tatal sau. Astfel, numele tanarului va fi de acum Popescu Vlad Piedone.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. de ce puneti postari despre mine

  2. de ce puneti stiri despre tatal meu