Razie de proportii. Drogati si betivi prinsi la volan de politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Doua zile de razii ale politiei in trafic au dus prinderea a zeci de soferi care nu au respectat legea, atat la Timisoara, cat si in judet.

CITESTE SI: Incep lucrarile la noua Maternitate de langa Spitalul Judetean Timisoara in 2021. Cand trebuie sa fie gata proiectarea 

Oamenii legii au tras pe dreapta un sofer la Liebling, un barbat in varsta de 44 de ani, pentru o verificare de rutina, insa soferul mirosea a alcool. A fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt sofer a fost oprit pe bulevardul Eroilor din Timisoara si, cum si acesta mirosea puternic a alcool, a fost pus sa sufle in  etilotest. Omul era mai turmentat decat soferul de la Liebling, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei doi soferi au fost dusi la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-au ales cu dosare penale.

Un alt sofer a fost tras pe dreapta la Criciova. Barbatul in varsta de 21 de ani nu era baut, insa era drogat. La un control amanuntit al masinii, politistii au gasit 16 pliculete cu canabis.

Tanarul a refuzat recoltarea de mostre biologice si s-a ales cu dosar penal pentru acest lucru, insa in cazul sau a fost sesizata si Brigada de Combatere a Crimei Organizate.

In alta ordine de idei, in cele doua zile de razii, politistii au oprit 850 de masini si 512 oameni au fost testati cu aparatul etilotest. Oamenii legii au aplicat 115 amenzi, iar 28 de soferi au ramas pietoni pentru diferite perioade de timp.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.