Tot nu se invata minte. Sute de amenzi date intr-o singura zi de politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Nu vor sa poarte masca si nici nu stau acasa pe timpul noptii. Sute de timisoreni au ales sa nu respecte regulile impuse pe timpul pandemiei.

CITESTE SI: Dominic Fritz a demis-o pe Gabriela Craciun de la conducerea Serviciului Crese al Primariei Timisoara 

Oamenii legii au verificat in prima zi a saptamanii 89 de firme, au urcat in 87 de mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni.

Politistii au dat 207 amenzi in valoare de 52.500 de lei. 176 dintre sanctiuni au fost date timisenilor care nu au purtat masca de protectie, in timp ce alte 31 au fost incasate de cei care au plecat de acasa fara adeverinta de la angajator sau declaratie pe proprie raspundere.

Controalele in tot judetul vor continua si in zilele care urmeaza.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Voi nu cumva mai aveti si altceva de facut decat circul asta „cu masca, fara masca „? Nu mai sunt furturi, spargeri, talharii, violuri si altele din astea care sunt in fisa postului? Sau „fisa prostului”? S-au potolit toti? Sau acum asta nu mai e important? E circul absurdului.