Adeverinta medicala pentru cei care se vaccineaza anti COVID-19. Cum arata

Romania a inceput, duminica, vaccinarea impotriva noului coronavirus, primele persoane beneficiare fiind cadrele medicale din toate cele 10 spitale de boli infectioase aflate in prima linie din luna martie. Imediat dupa ce ii este administrat serul, fiecare persoana primeste o adeverinta medicala doveditoare.

Dovada vaccinarii este pusa la dispozitia persoanei vaccinate fie electronic, fie pe suport de hartie pentru a-i permite acesteia sa isi tina evidenta intre cele doua vizite la centrul de vaccinare.

„Vaccinarea este gratuita, voluntara/ neobligatorie, iar adeverinta doveditoare nu este eliberata cu scopul de a conditiona sau restrictiona ulterior drepturile persoanelor vaccinate”, se arata in informarea transmisa de Guvern.

Sursa: Digi24.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.