Accident grav produs de un sofer din Timisoara. Mai multi raniti, printre care si doi copii

Accident teribil cu trei masini implicate si oameni raniti in a doua zi de Craciun.

CITESTE SI: Accident pe un bulevard din Timisoara. Tineri raniti, o masina a luat foc 

Totul s-a intamplat in apropierea localitatii hunedorene Bretea Streiului. Un timisorean care circula dinspre Simeria, a intrat cu viteza prea mare intr-o curba periculoasa, masina a derapat, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. De aici, autovehicolul a ricosat intr-o alta masina, care venea tot din sensul opus.

In urma impactului, opt oameni au fost raniti, printre care si doi copii, de 7 respectiv 10 ani. Din fericire, leziunile suferite nu au fost grave.

un barbat in varsta de 32 de ani, din municipiul Timisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Simeria-Deva, in afara localitații Bretea Streiului, intr-o curba periculoasa, in condițiile unui carosabil umed, a derapat si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul condus din sens opus de un barbat de 34 de ani, județul Bihor, apoi (in partea din spate) a intrat in coliziune cu autoturismul condus tot din sens opus de un tanar de 22 de ani, din Petrosani. In urma accidentului rutier a rezultat ranirea unei tinere de 23 de ani, a unui tanar de 23 de ani si a unui barbat de 39 de ani (toti pasageri in autoturismul care a produs evenimentul rutier) dar si a unui barbat de 34 de ani, a unei femei de 32 de ani, a unei minore in varsta de 10 ani si a unui minor in varsta de 7 ani (pasageri in autoturismul condus de barbatul 34 de ani) si a unei tinere de 22 de ani, pasagera in autoturismul condus de tanarul de 22 de ani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate pe perioada desfasurarii cercetarilor facute de politisti la fata locului.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.