Perchezitii in a doua zi de Craciun intr-o localitate din Banat. Ce au cautat politistii si procurorii

I-au dat trezirea la primele ore ale zilei. Politistii si procurorii au descins sambata dimineata la locuinta unui tanar din Caras-Severin.

CITESTE SI: Protectia incepe la 14 zile de la prima doza de vaccin anti COVID, dar beneficiul e maxim la 7 zile de la a doua doza. Anuntul medicului Valeriu Gheorghita 

Omul locuieste in localitatea Glimboca si este banuit ca impreuna cu cativa amici de-ai sai ar fi amenintat prin telefon si prin intermediul unor videouri postate pe retelele de socializare mai multi oameni din Otelul Rosu si Caransebes.

Au fost verificate atat locuinta, cat si masinile gasite in curtea casei, iar oamenii legii au ridicat mai multe probe.

10 barbati vor fi condusi la audieri in cursul zilei de astazi, in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurarilor in care s-au comis faptele„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

La perchezitii au participa politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, de la Politia orasului Otelul Rosu, luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale si jandarmi de la Brigada Mobila Timisoara si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Caras-Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.