Accident pe un bulevard din Timisoara. Tineri raniti, o masina a luat foc

TIMISOARA. Accident de circulatie in a doua zi de Craciun la Timisoara.

CITESTE SI: Incendiu violent, de Craciun, nu departe de Timisoara. Barbat grav ranit. Video 

Totul s-a intamplat la intersectia bulevardului Eroilor cu strada Cluj. O soferita care venea dinspre sala Constantin Jude a facut virajul la stanga catre Spitalul Judetean, insa nu a fost suficient de atenta si s-a izbit cu masina de un alt autoturism. In urma impactului, masina femeii a luat foc.

La fata locului au ajuns rapid pompierii, cu doua autospeciale dotate cu modul de descarcerare si o ambulanta SMURD, si 10 subofiteri, o ambulanta SAj, dar si echipaje ale Politiei. Focul a fost stins repede, fiind afectat doar blocul motor al masinii.

In urma accidentului doi tineri au fost raniti usor si transportati la spital.

O femeie in varsta de 30 de ani a condus un autoturism dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Mihai Viteazul, iar a intersectia cu strada Cluj a efectuat virajul la stanga intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 22 de ani, care venea din dreapta sa. In urma impactului, tanarul de 22 de ani si un barbat in varsta de 19 ani, pasager in autoturismul condus de femeia in varsta de 30 de ani, au fost raniti si transportati la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare coprporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au suflat in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.