Incendiu violent, de Craciun, nu departe de Timisoara. Barbat grav ranit. Video

TIMIS. S-a dat alarma chiar in seara de Craciun intr-o localitate aflata nu departe de Timisoara, unde a izbucnit un incendiu.

CITESTE SI: 111 morti si aproape 4.000 de noi imbolnaviri cu COVID in Ajunul Craciunului in Romania. Peste 530.000 de oameni s-au vindecat de coronavirus de la inceputul pandemiei 

Flacarile au aparut in camera unei case din Ghilad. In locuinta se aflau doi barbati, care au sunat imediat la 112, insa au incercat sa stiga si ei focul pana la sosirea salvatorilor.

La fata locului au ajuns trei autospeciale cu apa si spuma ale pompierilor si doua ambulante SMURD si una de la SAJ.

Unul dintre barbati a suferit arsuri de gradul 1 pe brate, in timp ce al doilea este intr-o stare mai grava, avand arsuri de gradul 2 pe 50% din suprafata corpului. Acesta a fost preluat de ambulanta si transportat la Casa Austria, la Timisoara.

Pompierii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii incendiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nici Budapesta nu este departe de Timisoara. Ce tot vanati cititori cu titluri ieftine?!