Migranti capturati de politisti, pe cand infruntau gerul, sub cerul liber, in Banat. Printre ei se afla si un bebelus

Nu au tinut cont de frig si au trecut Dunarea pentru a-si indeplini visul, acela de a ajunge intr-o tara din vestul Europei.

CITESTE SI: Peste 3000 de oameni verificati la Timisoara si in judet. Sute de amenzi date de politisti 

Un grup de 10 migranti a fost descoperit in noaptea de marti spre miercuri in apropierea localitatii carasene Liubcova. Politistii de frontiera i-au preluat pe transfugi si i-au dus la sediu, unde s-a facut si triajul epidemiologic.

In urma cercetarilor efectuate oamenii legii au aflat ca este vorba despre oameni care vin din Siria si Kuweit. Grupul era format din sase adulti, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si patru copii, cel mai mic avand doar 10 luni, iar cel mai mare 17 ani.

Strainii le-au mai spus politistilor ca au trecut Dunarea cu o barca, condusa de o persoana pe care nu o cunosteau, si careia i-au platit intre 1000 si 3000 de euro de om pentru a fi adusi din Serbia in Romania.

Politistii cauta acum si calauza, in timp ce cei 10 migranti sunt cercetati pentru trecerea ilegala a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Am avut ocazia in Germania sa lucrez cu azilantii / refugiati:

    Sirienii- cei mai ok dintre ei, unii stiu chiar si o meserie, sunt cu bun simt si curati dar impulsivi cand se simt amenintati, jigniti. Unii au familiile cu ei sau vor sa le aduca. Si da majoritatea care i-am cunoscut au plecat din cauza razboiului. Primavara islamica nu poate avea loc in Siria atat timp cat Rusia isi baga nasul.

    Afganii- cei mai rai, murdari si inadaptati, se cacau langa toaleta doar pentru ca stiau ca vine cineva sa stearga dupa ei. Stricau tot, astazi se montau masinile de spalat noi, maine zi erau deja rupte. Majoritatea migranti economici si putori ordinare. Incercasera sa ii invete sa lucreze la Aldi, sa ajute cu marfa in depozit, pana cand au prins cheile pe mana intr-o zi si au mutat un sfert de depozit in tabara de refugiati. Stiu doar ca trebuie sa primeasca intre 20 si 30 de euro pe zi de caciula: Wo ist mein Geld? … stiu sa ceara… sper sa nu se acciueze prea multi pe la noi

  2. Pusca si…..cureaua lata!!Ca sa nu zic de ,,kalasnikov,,…Face bine la obraznicia si tupeul nespalatilor agresivi si
    nestiutori de vreo meserie….dar ,,indriumati,, de profetul hot si pedofil….Pe ei si pe mama lor!!!

  3. Asta-i politica lui Soros care si-a cumparat simpatizanti la Bruxelles si a impanzit Europa cu ei. Astia nu sunt refugiati.