Accident grav in Timis. Un autoturism s-a izbit puternic de o wola. Foto

TIMIS. Ciocnire intre o masina si o wola, miercuri dimineata, intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: E penibil, e halucinant ce se intampla cu Drumul Boilor. Dominic Fritz nu are inca o solutie la cererea CNAIR legata de intersectia cu Centura Sud Timisoara, pe care nu vrea nimeni sa o amenajeze. Video cu stadiul lucrarilor 

Accidentul a avut loc pe o strada din Sannicolau Mare. Din primele informatii, soferul unei wole a vrut sa intre intr-o statie peco pentru realimentare. Omul a vazut ca de pe sensul opus nu vine nicio alta masina, insa nu s-a mai uitat si in spate. Cand a virat la stanga, masina de mare tonaj a fost lovita in plin de un autoturism aflat in depasire.

Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al pompierilor, cu 1 ofiter si 7 subofiteri, o ambulanta SMURD, dar si un echipaj al politiei.

In urma impactului, un barbat, pasager in autoturism, a fost ranit si transportat la spital.

Un barbat in varsta de 28 de ani a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Sannicolau Mare spre Cenad, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stanga, pentru a intra intr-o statie peco, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat in varsta de 49 de ani, care se afla in depasire. In urma impactului, un barbat de 60 de ani, pasager in autoturismul aflat in depasire a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporeala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.