Program special de sarbatori la Aquatim. Cand iti mai poti achita factura in 2020

TIMISOARA. Casieriile si birourile de relatii cu publicul ale Aquatim vor avea un program diferit cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Astfel, in zilele de vineri 25 decembrie 2020 si 1 ianuarie 2021, casieriile Aquatim si serviciul relatii clienti vor fi inchise.

In 24 si 31 decembrie, programul casieriilor din Timisoara, de pe strazile Enric Baader nr. 11, Oituz nr. 1 si Treboniu Laurian nr. 7A este 8-12, iar programul serviciului relatii clienti ramane neschimbat, 8-15.

Aquatim reaminteste clientilor ca pot achita factura de apa folosind portalul „Contul meu” de pe www.aquatim.ro, precum si la numeroase puncte de plata din retelele bancare, de la oficiile postale si diversi parteneri comerciali (mai multe detalii la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html).

In contextul actual, Aquatim recomanda, pentru siguranta tuturor, platile online.

Serviciile call center și dispecerat sunt disponibile non-stop, la numărul unic 0356 914, pentru sesizări privind alimentarea cu apă sau canalizarea. Asigurăm, de asemenea, permanența echipelor de intervenții, în funcție de necesitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.