Accident grav pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Oameni raniti si masini facute praf. Video

Doua masini s-au izbit puternic noaptea trecuta pe o sosea din Banat dupa o manevra gresita facuta de unul dintre soferi.

CITESTE SI: Incendiu la Terapie Intensiva. Opt oameni infectati cu COVID au murit in Turcia 

Accidentul a avut loc la intersectia Prisaca – Zagujeni, in judetul Caras Severin. Soferul unei Dacia Sandero a vrut sa vireze la un moment dat la stanga, pentru a intra intr-o benzinarie. Omul nu s-a asigurat insa corespunzator si a fost lovit puternic din spate de un alt autoturism, care intrase in depasire.


Primul autoturism a fost aruncat pe camp, la aproximativ 30 de metri de sosea, in timp ce masina care l-a lovit a intrat pe contrasens si s-a oprit intr-un tir care circula regulamentar, scrie infocs.ro.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Pompierilor Ambulantei si Politiei.

Doi oameni au fost preluati in stare grava de medici si transportati la spital.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.