Lovituri date de o gasca de hoti langa Timisoara. Ce-au putut fura din acelasi bloc, vreme de cateva saptamani

TIMISOARA. Patru tineri au furat mai multe centrale de apartament, care erau depozitate intr-un bloc in constructie in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Linii de tramvai cu iarba, asfalt nou, piste de biciclete, retele de utilitati schimbate. O singura firma vrea sa modernizeze Bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara, cu peste 18 milioane de euro 

Cei patru au dat primele lovituri in vara acestui an, timp de doua saptamani, la un bloc aflat in constructie in comuna Giroc. Infractorii au furat centrale de apartament care erau depozitate in scara imobilului.

Marti, 15 decembrie, s-au intors la fata locului, si cum nu era nimeni in zona, au actionat din nou.

Politistii au fost chemati la fata locului si in urma cercetarilor au reusit sa dea de urma celor 4 infractori. Oamenii legii au descoperit ca hotii au reusit sa fure in timpul operatiunilor 7 centrale termice si un boiler, toate dfepozitate in scara blocului.

Cei patru infractori, care au varste cuprinse intre 18 si 33 de ani, si care s-au ales cu dosare penale pentru furt. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arestul Politiei.

Oamenii legii continua cercetarile pentru a afla daca cei patru au mai comis si alte infractiuni, dar incearca si recuperarea prejudiciului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.