Smartfit: la orice abonament cumparat primesti cadou o luna Wellness

Se spune că tot ce nu te doboară, te face mai puternic! Smartfit Studio, cel mai important operator fitness din partea de vest a țării, a demonstrat în repetate rânduri, chiar și în cele mai grele momente, că își merită pe deplin titlul.

În viziunea Smartfit, sportul este cu și despre oameni, mai presus de orice, despre determinarea și dorința de a rămâne în picioare, indiferent de obstacolele apărute pe parcurs și despre îndeplinirea obiectivelor.

Începând din 07 decembrie, cu forțe proaspete și cu mult optimism, centrele Smartfit Studio și-au redeschis porțile și își așteaptă membrii la antrenamente și la bazine, în cele mai sigure condiții. Centrele Smartfit reprezintă un mediu sigur și curat de antrenament, care susține starea optimă de sănătate a clienților.

Activitatea fizică este esențială pentru avea o sănătate de fier și un sistem imunitar puternic. Sportul ajută la combaterea celor mai importanți factori de risc pentru bolile de inimă, cum ar fi obezitatea și hipertensiunea arterială, precum și reducerea incidenței diabetului de tip 2, a AVC și a diferitelor forme de cancer.

În decembrie, luna cadourilor, Smartfit Studio, cel mai mare operator fitness din vestul țării, derulează campania #StrongerTogether, prin care oferă clienților posibilitatea de a face un cadou inedit persoanelor dragi.

Astfel că, începând de luni, 14 decembrie și până duminică, 20 decembrie, oricine își reînnoiește sau își achiziționează un abonament, primește un voucher Abonament_Wellness, pe care îl poate dărui cadou unei persoane care nu a beneficiat de un abonament Smartfit în ultimele 3 luni de activitate.

Antrenamentele devin mult mai motivante atunci când sunt făcute împreună cu cineva drag!

 

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.