Decembrie plin pentru handbalistii de la SCM Poli Timisoara. Meciuri in campionat, dar si convocari la nationala

TIMISOARA. Prim-divizionara de handbal masculin SCM Politehnica Timisoara a primit mai multe convocari ale unor jucatori la loturile nationale, care au actiuni pe parcursul lunii decembrie.

Chiar in această perioadă, lotul de juniori se află la Izvorani, pentru cantonament ce se va incheia joi, pe 17 decembrie. Din acest lot face parte și juniorul Ianus Dumitrescu. Tot la Izvorani s-a reunit duminica, in 13 decembrie, echipa de cadeti a Romaniei incluzand trei timisoreni: portarul Alin Cozmaciuc, antrenorul Atilla Horvath si kinetoterapeutul Elian Apostol.

La final de luna, mai precis in perioada 26-30 decembrie, vor fi si doua stagii de pregatire ale reprezentativelor de tineret si seniori. La ”tineret”, au primit convocari portarul Claudiu Pal, coordonatorul de joc Liviu Caba si interul stanga Aron Dedu, iar la lotul national de seniori trebuie sa se prezinte pivotul Calin Dedu.

Cat priveste Liga Zimbrilor, SCM Poli, conform Federatiei Romane de handbal mai are de disputat trei partide in acest 2020, toate contand pentru turul campionatului. Miercuri, banatenii urmeaza sa joace la Sf. Gheorghe cu CSM Fagaras, miercuri, de la 15.45. Apoi, saptamana viitoare, in 22 si 23 decembrie, in aceeasi localitate urmeaza jocurile cu Dinamo si CSU Suceava.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.