Inghesuiti intr-o remorca spre vestul Europei. Grup de migranti capturat la granita. Foto

Nu au tinut cont de frigul de afara si au vrut sa ii prinda Craciunul in vestul Europei.

CITESTE SI: Lockdown sever de sarbatori in Germania. Se inchid magazine, scoli si gradinite. Alcoolul baut pe strada si artificiile, interzise

13 migranti s-au urcat in remorca unui tir care transporta marfa din Turcia catre Norvegia si s-au ascuns printre utilajele pe care le transporta autotrenul.

Soferul tirului, un barbat in varsta de 51 de ani, le-a aratat politistilor de frontiera actele marfii, iar acestia au decis sa faca un control mai amanuntit al tirului.

Astfel, oamenii legii au dat de cei 13 migranti, noua barbati si 4 femei. Este vorba de 10 adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 42 de ani, si 4 copii, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani. Migrantii veneau din Irak, Siria si Palestina.

Soferul de tir este cercetat pentru trafic de migranti, in timp ce transfugii pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.