Biciclist izbit in plin de o masina, in apropiere de Timisoara. Surpriza pentru politisti dupa accident

TIMIS. Accident grav nu departe de Timisoara, sambata seara.  O masina a lovit puternic un biciclist, dupa ce soferul a patruns pe contrasens.

CITESTE SI: Rafuiala sangeroasa intre migranti langa Autostrada Vestului. 2 morti si un ranit 

Accidentul a avut loc intre localitatile Albina si Cheveresu Mare. Conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat pe celalalt sens, l-a izbit pe biciclist si l-a trantit pe asfalt. Apoi, autoturismul a mai rulat cativa metri si s-a infipt intr-un cap de pod.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei.

Un barbat de 41 de ani care circula pe DJ592 catre Cheveresu Mare a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un biciclist in varsta de 44 de ani, dupa care s-a izbit de un cap de pod. Ambii barbati au fost testati cu aparatul etilotest. Conducatorul auto nu consumase bauturi alcoolice, insa biciclistul avea o concentratie de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu restrictii pe perioada desfasurarii cercetarilor la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.