Femeie lovita de masina in timp ce traversa soseaua de centura. Video

O femeie a ajuns ranita grav, la spital, sambata dimineata dupa ce a fost lovita de masina in timp ce trecea strada.

CITESTE SI: Trenurile intre Timisoara si Bucuresti fac mai multe ore pe drum decat cele din 1939, calea ferata de pe magistrala e praf 

Accidentul a avut loc pe Calea Zarandului din Deva. Femeia nu a mai avut rabdare sa ajunga pana la o trecere de pietoni si s-a avantat sa treaca strada printr-un loc nepermis.

Femeia a sarit pur si simplu in fata unei masini, care circula regulamentar, iar soferita aflata la volan nu a mai avut timp sa o evite si a lovit-o, trantind-o pe asfalt, scrie ziardehunedoara.ro.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei. Victima a primit ingrijiri la fata locului si apoi a fost dusa la spital.

O femeie de 52 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe strada Calea Zarandului, din municipiul Deva, a acrosat o femeie de 64 de ani, din municipiul Deva, care, din primele cercetari, se pare ca s-a angajat in traversarea strazii prin loc necorespunzator. In urma accidentului a rezultat ranirea femeii de 64 de ani, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.