Femeie izbita de o masina pe trecerea de pietoni, la Timisoara. Soferita a fugit de la locul accidentului

TIMISOARA. O femeie a fost ranita, dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, la Timisoara.

CITESTE SI: Dominic Fritz ar putea inmulti camerele de supraveghere ale lui Nicolae Robu de pe strazile din Timisoara pentru a prinde spargatorii de masini 

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Cluj, Aries si Calea Martirilor. O soferita care venea dinspre strada Cluj catre Martirilor a lovit in plin o femeie care traversa regulamentar strada pe zebra si a trantit-o pe asfalt.

Soferita nici macar nu s-a oprit sa vada ce s-a intamplat si a fugit de la locul accidentului.

Martorii au sunat imediat la 112, iar echipaje ale Ambulantei au intervenit pentru a acorda primul ajutor femeii ranite.

Politistii au pornit in cautarea soferitei fugare.

O femeie de 62 de ani a condus un autoturism pe Calea Martirilor, pe banda 1 de circulatie, dinspre strada Cluj catre Girocului, iar la un moment dat a surprins si accidentat o femeie de 59 de ani, care a traversat strada pe culoarea verde a semaforului. In urma impactului soferita a parasit locul accidentului, aceasta fiind identificata la scurt timp. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. pe aceeasi trecere, sotul meu statea cu copilul pe banda 2a, incercand sa treaca pe VERDE…. cand toti ce veneau de pe Aries catre Martirilor treceau razant pe banda 1 si nu se opreau. A stat in mijlocul strazii pana cand s-a facut rosu, dupa aia trecand si cealalta jumatate (cand s-a gasit o matracuca sa comenteze ca s-a facut rosu intretimp si nu a mai vrut sa il lase sa termine trecerea). Ar trebui sa faca semafoare delimitate (Dreapta vs inainte spre judetean)

  2. parerea mea soferita merita puscarie pe viata