Apa oprita si presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile la propria retea de distributie si lasa fara apa doua localitati din judet in diferite intervale orare.

CITESTE SI: Tupeu de sofer in Piata Victoriei din Timisoara sau cum se ‘ridica’ neamurile cu ‘masina la scara’ de la fast food, cand e frig afara. Video 

Prima intreventie este programata miercuri, la Ianova. Echipele Aquatim vor actiona pentru spalarea bazinului de inmagazinare intre orele 9 si 15, perioada in care apa va fi oprita.

A doua interventie este programata pentru miercuri si joi la Ohaba-Forgaci. Aici urmeaza sa fie spalata reteaua de distributie cu utilaje specializate si un amestec de aer si apa sub presiune. Echipele Aquatim vor actiona intre orele 8 si 14, in fiecare dintre zile, iar apa va fi oprita pe zone in localitate, in functie de tronsoanele de retea care urmeaza sa fie spalate.

O alta interventie este programata joi, intre orele 9 si 15 la Recas. Echipele Aquatim vor face lucrari de intretinere curenta in cadrul statie de tratare din localitate. In aceasta situatie furnizarea apei nu va fi intrerupta, insa presiunea apei va fi scazuta in intervalul mentionat.

Alte doua interventii sunt programate miercuri si joi la Lugojel si Gavojdia. Echipele Aquatim vor actiona pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie, operatiunile fiind facute in intervalul 9-14. In aceasta perioada presiunea apei la robinete va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa isi asigure o rezerva de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.