Petrecere de Sf. Nicolae ‘sparta’ de politisti la Timisoara. Sute de amenzi date in weekend-ul alegerilor

TIMISOARA. Mai multi timisoreni s-au gandit sa inceapa cum se cuvine sarbatorile de iarna si au incins o petrecere in cinstea unui Nicolae, de ziua lui, insa la scurt timp au aparut neinvitati si politistii.

CITESTE SI: Protezele pentru interventiile de ortopedie, asigurate prin Programul National de Sanatate in Spitalul Premiere din Timisoara 

Cheful a avut loc intr-un bar din Calea Sagului, la Timisoara. Oamenii legii au fost anuntati de chef, au intervenit si au impartit 17 amenzi. Valoarea totala a acestora a fost de 21.000 de lei, dupa care petrecaretii au fost trimisi acasa.

In tot weekend-ul, politistii au verificat 251 de firme, au urcat in 124 de mijloace de transport si au legitimat peste 5000 de oameni.

Amenzile de la petrecerea din Calea Sagului fac parte dintr-un total de 604 sanctiuni, care au ajuns la o valoare totala de 198.950 de lei.

534 dintre acestea au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, iar 51 au fost pentru cei care au plecat de acasa fara declaratie pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator.

Politistii vor continua controalele si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ce bataie ca de covor merita rahatii astia de politisti. nu si-ar face treaba sa apere cetateanul pe bune, fac doar mizerii din astea inutile.