Optimism la USR PLUS Timis, dupa anuntarea rezultatelor EXIT POLL. Dominic Fritz: Ma astept ca la Timisoara sa iesim din nou forta castigatoare. Video

TIMISOARA. Incredere la sediul Aliantei USR PLUS dupa anuntarea rezultatelor EXIT POLL.

CITESTE SI: Liberalii din Timis au primit cu rezerva rezultatele EXIT POLL in Alegerile Parlamentare 2020. ALin Nica: Asteptam numaratoarea voturilor, sunt convins ca PNL e castigatorul acestor alegeri. Video 

CITESTE SI: Bucurie moderata in sediul PSD Timis, la aflarea rezultatelor EXIT POLL in Alegerile Parlamentare 2020 

Liderii din Timis ai Aliantei sunt convinsi ca la Timisoara USR PLUS este castigatoare, insa vor astepta numaratoarea finala a voturilor pentru a lua decizii.

Conform primelor rezultate, USR a obtinut 15,9% din voturi.

In primul rand vreau sa le multumesc tuturor celor care au iesit la vot. Bineinteles ca ma bucura faptul ca in Parlament, USR PLUS, in doar 4 ani, a reusit sa dubleze numarul parlamentarilor, chiar daca la ora asta nu stim exact care va fi rezultatul final. Ma astept ca la Timisoara sa iesim din nou forta castigatoare. Astfel, din 4 tururi de alegeri, in 3 Alianta USR PLUS a iesit castigatoare la Timisoara si cred ca asta spune ceva despre forta reformatoare care vine de aici, de la Timisoara, si pe care vrem sa o ducem peste tot in aceasta tara. In acelasi timp trebuie sa privim realitatea in ochi. Faptul ca mai putin de o treime din romani au ales sa mearga la vot astazi este o palma pentru intreaga clasa politica veche. Cred ca este evident ca o mare parte a romanilor nu mai crede ca politica poate sa imbunatateasca ceva intr-adevar in viata lor, si de-aia este foarte foarte limpede ca viitorul Guvern trebuie sa isi asume o reforma majora a statului roman, o reforma profunda care sa aiba ca scop recladirea increderii intre cetateni si intre institutiile publice. Si eu sunt increzator ca Alianta USR PLUS va juca un rol important in aceasta noua constructie„, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Succes dle Fritz
    Sper ca nu veti angaja beizadele analfabete pe motivul ca „tata-su” este baron intr-o comuna de naivi.( asa cum a procedat fostul edil.

    Cu stima